Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Voimaantulo: 25.5.2018

Tämä tietosuojakäytäntö sisältää yksityiskohdat Specialized Bicycle Components, Inc., 15130 Concord Circle, Morgan Hill, CA 95037, ja sen suoraan ja välillisesti omistamien tytäryhtiöiden ("Specialized", "me", tai "meidän") tietosuojakäytännöt. Lue alla ja opi, kuinka Specialized kerää, käyttää ja jakaa tietojasi useilla digitaalisilla tavoilla, mukaan lukien mobiilisovelluksemme, verkkosivustomme tai muut Specialized-tuotteemme tai -palvelumme (kollektiivisesti "Palvelut"), jotka linkittävät tähän tietosuojaan tai viittaavat siihen. Käytäntö, valintasi ja oikeutesi näihin tietoihin liittyen. Muilla Specialized palveluilla voi olla erilaiset tietosuojakäytännöt. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected].

Mitä tietoja keräämme?

  • Tiedot, jotka annat meille käyttäessäsi palvelujamme, mukaan lukien yhteystietosi, palveluiden käyttämiseen käytetyt käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, toiminta- ja suorituskykytiedot, tiedot jälleenmyyjän mittauksista, jotta voimme suositella sinulle parasta tuotetta, ja luottokortin tiedot.
  • Tiedot tietokoneista ja laitteista, joita käytät Palveluihimme pääsyyn, mukaan lukien niiden sijainti.
  • Tietoja palveluidemme käytöstä, mukaan lukien ostoksesi, Kuinka usein pyöräilet, lenkkien aloitus- ja lopetuspaikka, sekä tiedot pyörästäsi. Käytämme evästeitä, majakoita ja muita seurantatekniikoita näiden tietojen keräämiseen.
  • Saatamme myös kerätä tai sallia valtuutettujen palveluntarjoajien kerätä tietoja mobiililaitteesi tarkasta sijainnista etukäteen antamallasi suostumuksella.

Lue lisää

Kuinka käytämme henkilötietojasi?

Kuinka käytämme henkilötietojasi?Miksi tietojasi käytetään
  • Käsitelläksesi tilauksiasi ja täyttääksemme palvelupyyntösi.
  • Tehdä tuotesuosituksia mittojen perusteella.
  • Tuotteidemme ja Palveluiden tarjoaminen sinulle.
  • Toimittamaan ostoksesi.

Jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan.

  • Lähettää sinulle sähköposteja, uutiskirjeitä ja muuta markkinointiviestintää.
  • Kerromme sinulle tarjouksista, joita uskomme arvostavan.

Kun olet antanut meille suostumuksesi näihin käyttötarkoituksiin.

  • Suojellaksemme Palvelujemme turvallisuutta.
  • Täytäntöönpanomme käyttöehtomme.
  • Suorittaa markkinatutkimusta ja yleisöanalyysiä, jonka avulla voimme ymmärtää, keitä asiakkaamme ovat ja mitä tuotteita/palveluita he haluavat meidän tarjoavan.
  • Mukauttaaksemme Palveluissamme näkemääsi sisältöä ja mainoksia ja tunnistaaksemme sinut aiempana vierailijana.

Meillä on oikeutettuja liiketaloudellisia etuja osallistua näihin toimiin, eikä suostumustasi välttämättä ole mahdollista saada. Suojaamme oikeuksiasi ilmoittamalla sinulle tästä käytöstä, ilmoittamalla sinulle oikeuksistasi ja rajoittamalla käyttämiemme tietojen määrää vain siihen, mitä tarvitaan näiden tarkoitusten toteuttamiseen.

Lue lisää

Kenen kanssa jaamme tietosi?

  • Muut Specialized yritykset: Jaamme tietoja tytäryhtiöidemme kanssa, mikäli se on hyväksyttävää sovellettavan lain mukaan.
  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat: Neuvomme muita yrityksiä ja henkilöitä suorittamaan palveluita puolestamme. Esimerkkejä ovat maksujen käsittely, sähköpostin lähettäminen, tietojen analysointi, markkinointiapu ja asiakaspalvelupyyntöihin vastaaminen.
  • Liiketoiminnan siirrot: Jos meidät hankitaan tai sulautetaan toiseen yritykseen, jaamme henkilötietosi kyseisen yrityksen kanssa.

Lue lisää

Kuinka kauan säilytämme tietosi?

Säilytämme tietosi niin kauan kuin sinulla on tili meillä tai olet muuten Specializedin aktiivinen asiakas. Kun poistat tilisi tai et enää käytä tuotteitamme ja palveluitamme, säilytämme tietojasi vain tarpeen mukaan laillisten velvoitteidemme täyttämiseksi tai jos se on oikeutettujen etujemme mukaista.

Lue lisää

Sinun oikeutesi ja valintasi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä promootioviesteistä ja kiinnostuksiin perustuvasta mainonnasta. Jos olet Euroopan talousalueella (ETA), sinulla on oikeus:

  • Pääsy tietoihin, joita meillä on sinusta, ja pyytää meitä korjaamaan tai päivittämään niitä tarvittaessa.
  • Pyydä kopio tiedoista, joita meillä on sinusta.
  • Pyydä meitä poistamaan sinusta saamamme tiedot.
  • Peruuta suostumuksesi tietojesi käsittelyyn tai pyytää meitä rajoittamaan tietojen käyttöä.

Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä pyynnön täällä: Tietojenkäsittely lomake

Lue lisää

Henkilötietojen siirrot Yhdysvaltoihin

Specialized on maailmanlaajuinen yritys, jonka pääkonttori on Yhdysvalloissa, jossa tietosuojalait eivät välttämättä ole yhtä suojaavia kuin maasi lait. Suojaamme tietosi, kun ne siirretään pois maastasi, käyttämällä sekä sopimuksia että alan standardisoituja turvatoimia.

Lue lisää

Mitä tietoja keräämme?

Keräämme tietoja, jotka annat vapaaehtoisesti, sekä tietoja, jotka tietokoneesi, matkapuhelimesi, tablettisi, konsolisi tai muu laite (yleisesti ”Laite”) tai selaimesi tarjoaa automaattisesti. Käytämme evästeitä parantaaksemme palveluita sinulle ja mainontatarkoituksiin. Voit kieltäytyä evästeiden käytöstä, mutta jos teet niin, jotkin Palvelun ominaisuudet eivät toimi oikein.

Tiedot, jotka annat meille: Me tai palveluntarjoajamme (toimivat puolestamme) keräämme "henkilökohtaisia tietoja" (jotka ovat tietoja, joita yksinään tai yhdistettynä muihin tietoihin voidaan käyttää tunnistamaan sinut), jotka annat meille, kuten etu- ja sukunimesi, sukupuolesi, kuvasi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumero(t), postiosoite, postinumero, laskutusosoite, ikä, syntymäaika, profiili, sijaintitiedot, toiminta- ja suorituskykytiedot, avatar, paino, pituus, sähköpyöräkohtaiset tiedot, hätäyhteystiedot ja tarvittaessa luottokorttitiedot.

Keräämme sinulta tietoja, kun:

  • Teet tilauksen jossain palveluistamme;
  • Palautat tuotten tai tee vaihton;
  • Tiedustelet palveluistamme;
  • Luot tilin Palvelujemme kautta;
  • Tilaat sähköpostipäivityksiä tai uutiskirjeemme ja/tai mainoksiamme;
  • Rekisteröit ja käytät polkupyörääsi;
  • Osallistut kilpailuun tai arvontaan;
  • Käytät Palvelua, joka pyytää tietoja sijaintistasi;
  • Sinut ohjataan meille markkinointikampanjan kautta; tai
  • Osallistut markkinointitutkimukseen, promootioon tai tapahtumaan.

Automaattisesti kerätyt tiedot: Aina kun vierailet Palveluissa tai olet vuorovaikutuksessa niiden kanssa, me sekä kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme käytämme erilaisia tekniikoita, jotka keräävät automaattisesti tai passiivisesti tietoja siitä, miten käytät Palveluita ("Käyttötiedot"). Käyttötiedot sisältävät:

  • IP-osoitteesi tai muu laitteesi yksilöllinen tunniste.
  • Laitetyyppi.
  • Sijaintisi.
  • Käyttämäsi selainohjelmiston ja käyttöjärjestelmän tyyppi.
  • Web-sivut, joita olet käyttänyt, ja niiden käyttöaika.

Keräämme automaattisesti myös tiettyjä muita tietoja, kuten:

  • Tiedot ostoksistasi ja ostohistoriastasi;
  • Pyöräilyn tiheys;
  • Ajojen aloitus- ja loppupaikka;
  • Virrankulutus ajon aikana;
  • Polkupyörän akun virhetilanteet;
  • Moottorin ja polkupyörän sarjanumerot ja käyttämäsi laitteistoversio;
  • Ajajan käyttäytyminen (analytiikan avulla), ajajan mieltymykset, ajohistoria, ajajan suorituskykytilastot (esim. ajon pituus, kuljettu matka);
  • Nousumetrit ja laskumetrit, ajajan teho, poljinnopeus, nopeus, keskinopeus ja nousumetrit ylämäkeen);
  • Tiedot chat-ominaisuuksista; ja
  • Laskutushistoria, lokitiedot ja virheraportointi.

Evästeet: Me ja/tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme asetamme "evästeitä" (tietotiedostoja, jotka asetetaan Laitteelle, kun sitä käytetään vierailemaan verkkosivustollamme) laitteellesi kerätäksemme käyttötietoja turvallisuussyistä ja mahdollistaaksemme sinun käyttää Palveluita sekä markkinatutkimukseen liittyviä tarkoituksia. Lue evästekäytäntömme siirtymällä osoitteeseen https://www.specialized.com/eu-cookie. Saat lisätietoja vastaanottamiesi evästeiden vähentämisestä tai selaimesi evästekansioon jo asennettujen evästeiden poistamisesta selaimesi ohjevalikosta tai muista selaimeesi liittyvistä ohjeista. Voit myös lukea lisää evästeistä käymällä osoitteessa https://ico.org.uk/for-the-public/online/cookies, joka sisältää hyödyllistä lisätietoa evästeistä ja evästeiden estämisestä erityyppisillä selaimilla.

Google Analytics: Käytämme "Google Analytics" -nimistä työkalua kerätäksemme tietoja Internetin käytöstäsi. Esimerkiksi kuinka usein vierailet sivustollamme, millä sivuilla vierailet ja millä muilla sivustoilla olet saattanut vierailla ennen kuin tulit sivustollemme. Käytämme Google Analyticsia saadaksemme tietoa palveluidemme käytöstä ja auttaaksemme meitä parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme. Vaikka Google Analytics asettaa selaimellesi pysyvän evästeen tunnistaakseen sinut ainutlaatuiseksi käyttäjäksi, kun seuraavan kerran vierailet tällä sivustolla, kukaan muu kuin Google ei voi käyttää evästettä. Voit poistaa Google Analyticsin käytöstä käyttämällä Googlen opt-out-työkalua: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Älä seuraa: Tällä hetkellä palvelua ei ole suunniteltu vastaamaan selaimesi lähettämiin "Älä seuraa" -signaaleihin.

Kuinka käytämme henkilötietojasi?

Käytämme sinusta keräämiämme tietoja tarjotaksemme sinulle tuotteita ja palveluita, parantaaksemme käyttökokemustasi ja valvoaksemme oikeuksiamme.

Käytämme sinusta ja sinulta keräämiämme henkilötietoja:

  • Suorittaaksemme velvollisuutemme kanssasi tekemämme sopimuksen mukaisesti. Esimerkiksi:
    • Jos ostat tuotteita käyttämällä Palveluita, meidän on käytettävä henkilötietojasi tilauksesi käsittelyyn ja toimituksen mahdollistamiseen;
    • Jos pyydät meitä suosittelemaan tuotteita mittojesi perusteella, meidän on käytettävä henkilötietojasi yhdistääksemme sinut tuotteisiin, joiden uskomme toimivan sinulle parhaiten; ja
    • Meidän on käytettävä henkilötietojasi sovelluksemme tai verkkosivustomme käyttöehtojemme mukaisten velvoitteidemme täyttämiseksi.
  • Kun meillä on oikeutettu intressi tehdä niin. Esimerkiksi:
    • Petosten estämiseksi ja Palvelujemme turvallisuuden suojelemiseksi;
    • Käyttöehtojemme täytäntöön panemiseksi;
    • Tiedottaa päivityksistä ja parannuksista;
    • Suorittaa markkinatutkimusta;
    • Kehitämme ja optimoimme tuotteitamme ja palveluitamme;
    • Ilmoittaa, kun pyöräsi tarvitsee huoltoa;
    • Ymmärtääkseen, kuinka tietty sähköpyörä toimii, esimerkiksi jos virheitä kirjataan, Specialized tunnistaa tietyn sähköpyörän ja lähettää korjauksia ja ohjelmistopäivityksiä kyseiseen sähköpyörään virheen ratkaisemiseksi;
    • Auttaaksemme meitä tarjoamaan ja käyttämään Palvelua; ja
    • Noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme.

Jos olet ostanut meiltä tuotteita ja palveluita, voimme myös lähettää sinulle markkinointiviestejä vastaavista tuotteista ja palveluista.

  • Sinun suostumuksellasi. Esimerkiksi:
    • Lähetämme sinulle tiettyjä markkinointiviestejä vain, jos suostut vastaanottamaan ne.
    • Emme jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille heidän suoramarkkinointitarkoituksiin ilman suostumustasi.
    • Jos annat suostumuksesi, käytämme terveystietojasi tarjotaksemme sinulle tilastoja ja visualisointeja tärkeimmistä datapisteistä, kuten syke.
    • Tallennamme henkilötietosi, jos suostut toimimaan hätäyhteyshenkilönä ystävälle tai perheenjäsenelle, joka omistaa jonkin älykypäristämme.
    • Suostumuksesi perusteella käytämme tietojasi erikoistuneen kokemuksesi mukauttamiseen, mukaan lukien: räätälöidäksemme sisältöä, mainoksia ja tarjouksia, joita palvelemme.

Kenen kanssa jaamme tietosi?

Jaamme tietosi tytäryhtiöidemme ja palveluntarjoajien kanssa. Jaamme tietojasi myös, jos järjestämme uudelleen liiketoimintaamme. Jaamme henkilötietoja tarpeen mukaan laillisten oikeuksiemme toteuttamiseksi tai lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi.

Jaamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille seuraavissa olosuhteissa:

  • Tytäryhtiöt: Muut Specialized yritykset (”Yritysyrityksemme”) käyttävät yhdessä henkilötietoja tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin, jos se on hyväksyttävää sovellettavan lain mukaan.
  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat: Käytämme kolmansia osapuolia auttamaan meitä tarjoamaan Palvelut sinulle. Kolmannet osapuolet, joita käytämme maksujen käsittelyyn, sähköpostiin, markkinointiin, asiakaspalveluun ja muihin palveluihin, pääsevät henkilötietoihisi auttaakseen meitä tarjoamaan sinulle näitä palveluita. Annamme henkilötietosi näille ulkopuolisille palveluntarjoajille, kun tiedot ovat tarpeen heidän tehtäviensä suorittamiseksi. Jaamme esimerkiksi pankki- ja luottokorttitiedot maksupalveluntarjoajien kanssa, jotka käsittelevät matkustajan maksuja (tarvittaessa).
  • Liiketoiminnan siirrot: Jaamme henkilötietojasi, jos meidät hankkii toinen yritys tai sulautamme sen kanssa tai järjestämme liiketoimintamme muuten uudelleen.
  • Kolmansien osapuolten kanssa, kun se on laillisista syistä tarpeen: Siirrämme ja luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jos meidän on tehtävä niin noudattaaksemme lain vaatimuksia tai noudattaaksemme meille toimitettua oikeusprosessia varmistaaksemme, että noudatat käyttöehtojamme tai muita sovellettavia käytäntöjä tutkiaksesi mahdollisia petoksia tai auttaaksesi tutkimaan tai korjaamaan palveluihin liittyviä tietoturva- tai teknisiä ongelmia.

Kolmannen osapuolen linkit ja palvelut

Linkitämme muiden osapuolten ylläpitämille sivustoille, mutta emme ole vastuussa heidän tietosuojakäytännöistään. Jos linkität Specialized-tilisi toisen sivuston tai palvelun tiliisi, meillä on pääsy tietoihin, jotka olet jakanut kyseisen kolmannen osapuolen kanssa.

Palvelut ja osa sähköpostiviestinnästämme sisältävät linkkejä muille sivustoille, joista emme ole vastuussa. Emme hallitse, suosittele tai tue näitä muita sivustoja. Nämä muut sivustot voivat myös kerätä henkilökohtaisia tietoja sinusta, ja niillä voi olla omat tietosuojakäytäntönsä. Suosittelemme, että luet kaikkien Palveluiden kautta käyttämiesi sivustojen tietosuojakäytännöt.

Voit linkittää Specialized-tilisi kolmannen osapuolen palveluiden, kuten Stravan tai Facebookin, tileihisi. Jos teet tämän, Specializedilla on pääsy tietoihin, jotka olet luvannut antaa kolmannen osapuolen saataville, kuten profiilitiedot ja tiliasetukset. Voit hallita Specializedin vastaanottamia tietoja kolmannen osapuolen tilin tietosuoja-asetusten kautta.

Lapset

Emme tietoisesti kerää henkilötietoja lapsilta.

Palveluita ei ole suunniteltu tai suunnattu lapsille. Emme siis tietoisesti käsittele alle 16-vuotiaiden lasten henkilötietoja.

Henkilötietojen siirrot Yhdysvaltoihin

Specialized on maailmanlaajuinen yritys, jonka pääkonttori on Yhdysvalloissa. Henkilötietosi siirretään Yhdysvaltojen päämajaamme. Suojelemme yksityisyyttä siirrettäessä tietoja.

Specializedin pääkonttori on Yhdysvalloissa. Sinulta keräämiämme tietoja käsitellään Yhdysvalloissa. Yhdysvaltain lait eivät välttämättä suojaa tietojesi yksityisyyttä samalla tasolla kuin maasi lait edellyttävät. Yksityisyyden turvaamiseksi Specialized tekee sopimuksia käyttäen Euroopan komission hyväksymiä vakiosopimuslausekkeita palveluntarjoajien ja tytäryhtiöidemme kanssa, jotka siirtävät henkilötietoja Yhdysvaltoihin. Et menetä mitään oikeuksia tai valintoja, joita sinulla on henkilötietojesi käytössä, kun ne siirretään Yhdysvaltoihin.

Henkilötietojesi säilytys

Säilytämme tietosi niin kauan kuin sinulla on tili Specializedin kanssa tai olet muuten aktiivinen asiakas. Kun poistat tilisi tai et enää käytä tuotteitamme ja palveluitamme, säilytämme tietojasi vain tarpeen vaatiessa oikeudellisten velvoitteidemme täyttämiseksi, riitojen ratkaisemiseksi, sopimuksiemme toimeenpanemiseksi tai muiden lain sallimien toimien toteuttamiseksi.

Säilytämme yleensä tiliisi liittyviä tietoja, kunnes niitä ei enää tarvita Palveluiden tarjoamiseen, kunnes pyydät meitä poistamaan ne tai kunnes tilisi poistetaan sen mukaan, kumpi tulee ensin; mutta tähän yleissääntöön on joitain poikkeuksia. Säilytämme poistettujen tilien tiedot noudattaaksemme lakia, estääksemme petoksia, keräksemme maksuja, ratkaistaksemme riita-asioita, tehdäksemme vianmäärityksen, auttaaksemme tutkimuksissa, käsitelläksemme takuuvaatimuksia, jaamme tärkeitä tuotetietoja (kuten takaisinkutsutietoja), valvomme sopimukseemme ja otamme muita lain sallimia toimia.

Voit pyytää henkilötietojesi poistamista milloin tahansa ottamalla yhteyttä tietosuojaasiantuntijaamme käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

Turvatoimet

Käytämme teknisiä ja organisatorisia turvatoimenpiteitä tietojesi suojaamiseksi, mutta emme voi taata, että ne ovat 100 % tehokkaita.

Käytämme erilaisia nykyaikaisia teknologioita ja prosesseja ja ylläpidämme fyysisiä, teknisiä ja hallinnollisia takeita asiakastietojemme suojaamiseksi. Ylläpidämme palvelimillamme yksityistä tietokantaa kaiken Palvelujemme kautta kerätyn tiedon tallentamiseksi. Käytäntömme on käyttää salausta aina, kun vastaanotamme tai lähetämme arkaluontoisia tietoja. Käytämme salaustekniikkaa varmistaaksemme kaikkien palveluidemme käytön aikana antamiesi henkilötietojen turvallisen siirron. Kaikki Palveluidemme kautta suoritetut tapahtumat suoritetaan käyttämällä 2048-bittistä Secure Sockets Layer (SSL) -salausta. Ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin, joiden uskomme olevan asianmukaisia suojellaksemme tietojasi katoamiselta, väärinkäytöltä, muuttamiselta tai tuhoutumiselta, ja mahdollisuuksien mukaan pyydämme kaikkia kolmansia osapuolia, joille voimme siirtää tietosi, ryhtymään vastaaviin toimenpiteisiin tietoturvan suojaamiseksi. Vaikka pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin turvaamaan henkilötietojesi luottamuksellisuuden, emme voi taata, että tietosi ovat aina turvassa.

Sähköposti ei ole turvallinen viestintämuoto. Älä lähetä meille luottokorttisi numeroa, sosiaaliturvatunnusta tai muita henkilötietojasi sähköpostitse.

Sinun oikeutesi ja valintasi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä promootioviesteistä ja kiinnostuksiin perustuvasta mainonnasta. Jos olet ETA-alueella, sinulla on oikeus saada tietoja, joita meillä on sinusta, sekä oikeus pyytää meitä korjaamaan, täydentämään ne, poistamaan ne, lopettamaan niiden käytön tai siirtämään ne sinulle. Lähetä tietopyyntösi tästä: Subject Access Request Form.

Voit lopettaa myynninedistämisviestien vastaanottamisen meiltä noudattamalla vastaanottamassasi viestissä annettuja kieltäytymisohjeita. Voit myös lähettää sähköpostia [email protected].

Voit tarkastella ja poistaa käytöstä minkä tahansa Digital Advertising Alliance Consumer Choice -ohjelmaan osallistuvan yrityksen seurantaevästeitä osoitteessa http://www.aboutads.info/choices/.

Jos olet EU:ssa, sinulla on tiettyjä oikeuksia, jotka liittyvät hallussamme oleviin henkilötietoihin:

  • Pääsy. Sinulla on oikeus saada pääsy henkilötietoihin, joita meillä on sinusta. Jos haluat saada kopion tai kuvauksen hallussamme olevista henkilötiedoistasi, käytä aiheen käyttöoikeuspyyntölomakettamme. Jos et voi käyttää lomaketta, voit lähettää pyyntösi tietosuojaasiantuntijallemme (esim. sähköpostitse tai postitse) käyttämällä alla olevia yhteystietoja. Kummassakin tapauksessa voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ja antamaan lisätietoja pyynnöstäsi.
  • Tarkkuus. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että säilyttämämme henkilötiedot ovat tarkkoja. Voimme ajoittain lähettää sinulle sähköpostipäivityksen muistuttamaan sinua kertomaan meille kaikista henkilötietojesi päivityksistä tai muutoksista. Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojen oikaisemista ja puutteellisten tietojen täydentämistä ottamalla yhteyttä tietosuojaasiantuntijaamme käyttämällä alla olevia yhteystietoja.
  • Poisto- ja käsittelyrajoituspyynnöt. Sinulla on oikeus pyytää, että poistamme hallussamme olevat henkilötiedot sinusta. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittely tietyin poikkeuksin. Jos haluat, että poistamme hallussamme olevat henkilötiedot tai lopetamme niiden käsittelyn, ota yhteyttä tietosuojaasiantuntijaamme käyttämällä alla olevia yhteystietoja.
  • Siirrettävyyspyynnöt. Sinulla on oikeus pyytää, että annamme tietyt osat henkilötiedoistasi sinulle tai välitämme ne suoraan toiselle henkilötietoja käsittelevälle yritykselle. Jos haluat meidän siirtävän henkilötietosi, ole hyvä ja ota yhteyttä tietosuojaasiantuntijaamme käyttämällä alla olevia yhteystietoja.
  • Suostumuksen peruuttaminen markkinointiviestien vastaanottamiseen. Voit pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käytön mainonta- tai markkinointitarkoituksiin milloin tahansa. Jos haluat tehdä tämän, noudata vastaanottamassasi viestissä olevia poisto-ohjeita tai lähetä meille sähköposti osoitteeseen [email protected] ja aiherivillä "PERUUTA TILAUS".

Muutokset tietosuojakäytäntöömme

Saatamme muuttaa tietosuojakäytäntöjämme, ja päivitämme tämän sivun, kun teemme niin, joten muista tarkistaa se säännöllisesti.

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä vastaamaan tietokäytäntöjemme muutoksia. Jos teemme olennaisia muutoksia, ilmoitamme sinulle näkyvästi ennen muutoksen voimaantuloa. Suosittelemme sinua tarkistamaan tämän sivun säännöllisesti uusimmat tiedot tietosuojakäytännöistämme.

Tiedustelut tai valitukset

Ota meihin yhteyttä kysymyksissä. Jos olet tyytymätön siihen, miten käytämme henkilötietojasi, voit tehdä valituksen tietosuojaasiantuntijallemme tai maasi tietosuojaviranomaiselle.

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tästä tietosuojakäytännöstä, palveluista tai henkilötietojesi käytöstä, ota yhteyttä tietosuojaasiantuntijaamme käyttämällä alla olevia yhteystietoja. Lisäksi, jos sinulla on valituksia siitä, kuinka käytämme henkilötietojasi, sinulla on oikeus tehdä valitus maasi tietosuojaviranomaiselle. Luettelo tietosuojaviranomaisista on saatavilla osoitteessa http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080.

Yhteystietomme

Voit ottaa yhteyttä tietosuojaasiantuntijaamme käyttämällä seuraavia tietoja:

Sähkopostilla:
[email protected]

Kirjepostilla:
Data Privacy Specialist,
Specialized Bicycle Components, Inc.,
15130 Concord Circle,
Morgan Hill, CA 95037
United States