• Vélos
 • Composants
 • Textile
 • Équipements
 • Offres spéciales
 • We are Specialized
 • Support
 • We are Specialized
  À propos de nous
  Innovation
  Récits
  Soil Searching
  Durabilité
  Retül
  Outride
  Devenir Revendeur
  Ma localisation

  Entrez votre code postal afin que nous puissions vous fournir les informations de stock et de livraison les plus précises.

  Utiliser ma localisation

  Voir toute la carte
  Définissez votre revendeur préféré

  Utiliser ma localisation

  Voir toute la carte
  Mon revendeur

  Non sauvegardé

  Les autres magasins près de moi

  0 résultats près de vous

  S-Works Turbo 2Bliss Ready T2/T5

  Nous livrons ! Dites simplement quand et comment.

  Wanneer je op zoek bent naar tubeless prestaties voor je wedstrijden, maar duurzaamheid voor ruwe wegen het hele seizoen net zo belangrijk is, levert de S-Works 2BR kwaliteit - van kasseiklassiekers tot je dagelijkse lunchrit. Ons gloednieuwe Gripton T2 compound is het snelste, meest efficiënte compound dat we ooit hebben gemaakt. We hebben dit gecombineerd met de legendarische grip van ons Gripton T5 compound op de schouders om de Turbo 2BR meer grip, snelheid en duurzaamheid te geven dan ooit tevoren - zes watt sneller dan de vorige 2BR en slechts 260 gram voor een 26mm band.

  Als tubeless band kan de nieuwe Turbo 2BR na het lekrijden snel dichten met RapidAir afdichtingsmiddel, dat wil zeggen als een lek ooit de Blackbelt bescherming onder het loopvlak kan doorboren, die 8% meer lekbescherming biedt dan de vorige band. Deze nieuwe Blackbelt is gemaakt met behulp van hybride-Kevlar bescherming onder het loopvlak. Je hebt niet alleen een verbeterde lekbescherming, maar ook een lichter gewicht en meer flexibiliteit voor een soepeler rijgedrag.

  De nieuwe S-Works Turbo 2BR is ook compatibel met zowel hooked als hookless velgen voor de flexibiliteit om op de wielen en druk te rijden die je wilt. Onze nieuwe met Zylon versterkte parels overtreffen ook de normen voor hookless druk met 200% voor ultieme gemoedsrust. Als het gaat om efficiëntie en geweldige handling in combinatie met ongelooflijke duurzaamheid zul je de S-Works Turbo 2BR overal zien presteren, van de World Tour tot lokale trainingsritten.

  Tubeless prestaties

  Tubeless systemen verminderen de hoeveelheid materiaal dat moet vervormen aanzienlijk, waardoor de wrijving vermindert en er minder energie verloren gaat, zodat er meer energie overblijft om je voort te stuwen. De band vervormt ook gemakkelijker in reactie op wegoneffenheden, waardoor je meer grip hebt en comfortabeler en gecontroleerder rijdt.

  BlackBelt lekbescherming

  De langzaamste band is een lekke band. Daarom hebben we de gloednieuwe BlackBelt lekbescherming ontwikkeld met een nieuwe hybride Kevlar-breker. Onze BlackBelt-breker is nu lichter en sterker en biedt tot 8% meer lekbescherming dan vorige versies. Hij is ook flexibeler, voor een soepel en zelfverzekerd rijgedrag.

  GRIPTON® T2 Compound

  Onze ingenieurs creëerden een geheel nieuw rubbermengsel door de mechanische rek en ontspanning van polymeerketens af te stellen. Ja, het zijn een soort gekke wetenschappers. Het resultaat? S-Works banden met de gloednieuwe GRIPTON® T2 - de snelste, meest efficiënte rubbersamenstelling die we ooit hebben gemaakt - in het midden, gecombineerd met de legendarische grip van onze GRIPTON® T5 op de schouders.

  Avis des cyclistes

  • 0
  • 0 Commentaires