• Vélos
 • Composants
 • Textile
 • Équipements
 • Offres spéciales
 • We are Specialized
 • Support
 • We are Specialized
  À propos de nous
  Innovation
  Récits
  Soil Searching
  Durabilité
  Retül
  Outride
  Devenir Revendeur
  Ma localisation

  Entrez votre code postal afin que nous puissions vous fournir les informations de stock et de livraison les plus précises.

  Utiliser ma localisation

  Voir toute la carte
  Définissez votre revendeur préféré

  Utiliser ma localisation

  Voir toute la carte
  Mon revendeur

  Non sauvegardé

  Les autres magasins près de moi

  0 résultats près de vous

  S-Works Turbo T2/T5

  Nous livrons ! Dites simplement quand et comment.

  De S-Works Turbo band zet de standaard voor een snelle en duurzame raceband. Onze geheel nieuwe Gripton T2 compound in het midden is de snelste, meest efficiënte compound die we ooit hebben ontwikkeld. T2 is geplaatst in het midden van onze dual compound voor snelheid en duurzaamheid op de rechte stukken met T5 compound op de schouders voor ongelooflijke grip in de bochten.

  We hebben de lekbescherming van de band met 8% verbeterd met een volledig nieuwe hybride Kevlar-Blackbelt breaker onder het loopvlak. In combinatie met ons lichte en soepele karkas heb je niet alleen een verbeterde lekbescherming, maar ook een lichter gewicht en meer flexibiliteit voor een ongelooflijk soepele en vertrouwde rit. Dit alles resulteert in een S-Works Turbo tube type band die vier watt per set sneller is dan de vorige S-Works Turbo en die slechts 200 gram weegt voor een 24mm. Dit is snelheid op S-Works niveau met een binnenband.

  Vind jouw perfecte bandenspanning

  Met de juiste bandenspanning rijden maakt een enorm verschil in prestaties - van grip tot comfort en snelheid - en het hangt allemaal af van jouw gewicht, de breedte van de band en het wegdek. Maar maak je geen zorgen, we hebben aanbevelingen voor de bandenspanning. Begin hier, maar wees niet bang om te experimenteren en de druk te verhogen of te verlagen naargelang jouw voorkeur.

  BlackBelt lekbescherming

  De langzaamste band is een lekke band. Daarom hebben we de gloednieuwe BlackBelt lekbescherming ontwikkeld met een nieuwe hybride Kevlar-breker. Onze BlackBelt-breker is nu lichter en sterker en biedt tot 8% meer lekbescherming dan vorige versies. Hij is ook flexibeler, voor een soepel en zelfverzekerd rijgedrag.

  GRIPTON® T2 Compound

  Onze ingenieurs creëerden een geheel nieuw rubbermengsel door de mechanische rek en ontspanning van polymeerketens af te stellen. Ja, het zijn een soort gekke wetenschappers. Het resultaat? S-Works banden met de gloednieuwe GRIPTON® T2 - de snelste, meest efficiënte rubbersamenstelling die we ooit hebben gemaakt - in het midden, gecombineerd met de legendarische grip van onze GRIPTON® T5 op de schouders.

  Avis des cyclistes

  • 0
  • 0 Commentaires