• Vélos
 • Composants
 • Textile
 • Équipements
 • Offres spéciales
 • We are Specialized
 • Support
 • We are Specialized
  À propos de nous
  Innovation
  Récits
  Soil Searching
  Durabilité
  Retül
  Outride
  Devenir Revendeur
  Ma localisation

  Entrez votre code postal afin que nous puissions vous fournir les informations de stock et de livraison les plus précises.

  Utiliser ma localisation

  Voir toute la carte
  Définissez votre revendeur préféré

  Utiliser ma localisation

  Voir toute la carte
  Mon revendeur

  Non sauvegardé

  Les autres magasins près de moi

  0 résultats près de vous

  S-Works Mondo 2Bliss Ready T2/T5

  Nous livrons ! Dites simplement quand et comment.

  De S-Works Mondo is meer dan een endurance band. Wij geloven dat dit het snelste stukje duurzaamheidstechniek ter wereld is. De S-Works Mondo tubeless band is de snelste enduranceband ooit en biedt alles wat rijders van een toonaangevende enduranceband verlangen - duurzaamheid over lange afstanden, tractie in alle weersomstandigheden, ongelooflijke lekbescherming - en versterkt dit met de prestaties die rijders willen, zoals de beste efficiëntie in zijn klasse en een laag gewicht. 11% efficiënter en 5% lichter dan elke andere enduranceband op de weg*, het is onze go-anywhere, do-anything, optimale combinatie van snelheid en duurzaamheid.

  Verkrijgbaar in 28, 32 en 35 mm breedte. Je bent klaar voor alles wat de weg voor je in petto heeft. De wereld is gemaakt voor Mondo.

  *Bij metingen in een laboratorium liet de S-Works Mondo de laagste rolweerstand en het laagste gewicht zien van alle concurrenten in zijn klasse.

  Ongeëvenaarde Efficiëntie in zijn Klasse

  Met 11% minder rolweerstand dan de vorige toonaangevende band, is er geen snellere endurance all-road band*. Deze ongeëvenaarde prestaties beginnen met de meest efficiënte, duurzame en gripvaste dual-roadcompounds die ooit in ons Duitse lab zijn ontwikkeld: Gripton T2/T5.

  Onze Beste Lekbescherming

  Onder het loopvlak vind je ons nieuwste Blackbelt materiaal, een dicht en sterk kruislings geweven aramide materiaal dat 12% meer lekbescherming biedt dan onze vorige Blackbelt. Onze nieuwe Grid Race-bescherming gaat lekke banden en insnijdingen in de zijwand tegen.

  Lichtste in zijn klasse voldoet aan duurzaamheid

  De S-Works Mondo is 5%* lichter dan de naaste concurrentie in zijn klasse. Een soepel 120 TPI karkas en een tubeless-ready constructie maken de Mondo tot de optimale balans tussen lichtgewicht, grip en een lage rolweerstand zonder in te leveren op duurzaamheid of lekbescherming.

  Avis des cyclistes

  • 0
  • 0 Commentaires