• Vélos
 • Composants
 • Textile
 • Équipements
 • Offres spéciales
 • We are Specialized
 • Support
 • We are Specialized
  À propos de nous
  Innovation
  Récits
  Soil Searching
  Durabilité
  Retül
  Outride
  Devenir Revendeur
  Ma localisation

  Entrez votre code postal afin que nous puissions vous fournir les informations de stock et de livraison les plus précises.

  Utiliser ma localisation

  Voir toute la carte
  Définissez votre revendeur préféré

  Utiliser ma localisation

  Voir toute la carte
  Mon revendeur

  Non sauvegardé

  Les autres magasins près de moi

  0 résultats près de vous

  Romin EVO Pro with Mirror

  Nous livrons ! Dites simplement quand et comment.

  De Romin EVO Pro met Mirror begint met onze Body Geometry methodologie en combineert dit met onze game-changing Mirror zadeltechnologie om een ongeëvenaarde combinatie van prestaties en comfort te creëren. Het zadel is ontworpen voor rijders die de voorkeur geven aan een agressieve, op prestaties geïnspireerde houding die toch het zachte weefsel en de bloedstroom beschermt. Het resultaat? 26% minder druk, precies waar je het nodig hebt.

  PRESTATIE MEETS COMFORT: Het nieuwe Romin EVO Pro met Mirror zadel gebruikt exact hetzelfde 3D-geprinte pad als de S-Works Romin EVO Pro met Mirror, maar nu met een nylon en herwonnen carbonvezel schaal en holle Ti-rails. Onze Romin EVO is seizoen na seizoen favoriet geweest bij onze professionele atleten en wedstrijdrijders. Zijn traditionele lange vorm is ontworpen om de druk te verlichten in agressieve, race-geïnspireerde posities, terwijl de rijder naar achteren en naar voren kan schuiven op het zadel om de ideale positie te verkrijgen voor tempo klimmen of maximale wattage-inspanningen. Nu met Mirror-technologie, vermindert het zadel de druk tot 26% in vergelijking met traditionele schuimrubberen zadels, gevalideerd met uitgebreide hoge-resolutie pressure mapping studies. Het maakt gebruik van een 3D-geprinte matrix met 22.200 verbindsstukken en 10.700 knooppunten en heeft een unieke holle schaal om ons dikste Mirror-zadel tot nu toe te leveren. Voor een optimale pasvorm zijn er twee breedtematen: 155 mm en 143 mm.

  BODY GEOMETRY EN MIRROR: We weten dat elk lichaam anders is, maar de problemen waarmee rijders in het zadel te maken krijgen zijn hetzelfde - pijn aan het zitbeen, littekenweefsel opbouw en verlies van doorbloeding. Door het in kaart brengen van de druk, blinde comfortstudies en zelfs onderzoeken naar de doorbloeding van de penis (ja, dat hebben we gedaan), beloven Body Geometry en Mirror-zadels niet alleen deze problemen voor mannen en vrouwen op te lossen - we hebben bewezen dat ze dat ook doen.

  In tegenstelling tot traditioneel schuim met één dichtheid, kan met de Mirror-technologie de dichtheid oneindig worden aangepast met één enkel materiaal. Maar elk materiaal is slechts zo goed als de ontwerpers en ingenieurs die het gebruiken. Dankzij onze Body Geometry methodologie, Retül gegevens en tientallen jaren ervaring, is de 3D-geprinte matrix afgestemd om de zitbotten over een groter gebied te ondersteunen, waardoor een hangmateffect ontstaat dat het zadel je gewicht laat ondersteunen en niet het weefsel rond je zitbotten.

  DUURZAAMHEID EN BESTENDIGHEID: Door het gebruik van hergebruikte carbonvezel in de schaal, houden we carbonvezel uit de vuilnisbelt en creëren we een licht en duurzaam zadel. Voeg daarbij holle Ti-rails, en je hebt een zadel dat licht genoeg is voor prestatiegericht weg- en XC rijden - slechts 243 gram in een 143 mm breedte - en sterk genoeg voor gravel- én trailrijden.

  Deze hogeresolutiedrukkaarten tonen dezelfde rijder in dezelfde omstandigheden op traditionele schuimrubberen zadels versus zadels met onze Mirror-technologie. Mirror creëert een groter ondersteunend oppervlak dat de algehele druk aanzienlijk vermindert en pijn helpt verlichten, wat door de wetenschap is bevestigd.

  Body Geometry Zadels

  Traditionele zadels veroorzaakten ischemie - een verlies van bloeddoorstroming - waardoor littekenweefsel ontstond, wat tot erectiestoornissen leidde. Om dit probleem op te lossen, ontwierpen wij onze Body Geometry zadels met een uitsparing om de druk op het zachte weefsel te verlichten.

  Mirror Variable-Density Matrix

  De afstembaarheid van de Mirror-technologie creëert een grotere en gelijkmatigere verdeling van de druk op de zitbotten met een ‘hangmat’-effect, wat betekent dat het zadel het werk doet bij het ondersteuning van het gewicht van de rijder, niet het weefsel rondom de zitbotten.

  Gerecycled carbonvezel

  De carbon basis van het zadel is gemaakt door middel van ons nieuwe productieproces, waarbij 15% hergebruikte carbonvezels worden gebruikt. Dit is onze eerste stap naar een gesloten productielijn, waarbij de efficiëntie van de productie wordt gemaximaliseerd en afval tot een minimum wordt beperkt.

  ”Het meest comfortabele high-end zadel waarop ik heb gereden! Ik heb me sinds mijn 26e niet meer zo comfortabel gevoeld na een lange rit.”

  - Trace

  ”De Mirror overtreft mijn verwachtingen. Voldoet aan alle verwachtingen. Trakteer jezelf op een topzadel.”

  - Mike

  ”Dit is het beste zadel ooit gemaakt. Waarschijnlijk een van de meest impactvolle aankopen die ik in jaren heb gedaan.”

  - EMD

  Avis des cyclistes

  • 0
  • 0 Commentaires